Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Nötter & Frön / Urtekram Quinoa, 350 g

Quinoa är ett sydamerikanskt frö som har odlats i mer än 7000 år och är en av världens äldsta grödor. Quinoan har ett högt fiberinnehåll och vegetabiliska proteiner som är väl gömda i en konsistens lätt som ett fjun efter tillagning och med en smak som passar de flesta smaklökar.

Quinoa finns i många färger. Välj den klassiska gula varianten om du vill ha quinoa med en mycket mild smak. Smakar gott både kallt och varmt. Som tillbehör i sallader och soppor eller som gröt.

Tillagning:
Skölj quinoan i kallt vatten innan den kokas. 1 dl quinoa och 2 dl vatten kokas 15–20 minuter.

Ingredienser:
Ekologisk quinoa.

Ursprungsland: Bolivia.

Urtekram startades 1972 och är en av pionjärerna inom ekologi. De lanserade världens första helt Ecocert-certifierade kroppsvårdsserie som var 100% vegetabilisk! Urtekram är idag en av nordens ledande producenter av ekologiska produkter och erbjuder ett brett sortiment av livsmedel, schampon, balsam, lotioner, tandkrämer, tvålar med mera.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!