Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Torkad Frukt & Bär / Superfruit Havtornspulver, 90 g

Superfruits havtornspulver är 100% naturligt och frystorkat. Det  är perfekt om du vill berika fruktostyoghurten eller göra din egen havtornssmoothie! Ett enkelt sätt att göra din morgon lite bättre - boosta med Omega 7! Pulvret är ett bra alternativ för dem som inte vill ta kapslar.

Havtorn innehåller de essentiella fettsyrorna omega 3, 6, 7 och 9. En av dem hör man sällan talas om, nämligen omega 7 som är en viktig fettsyra och som kroppen själv producerar. Men ju äldre vi blir desto sämre blir också produktionen av den. Därför kan det vara bra att fylla på med omega 7. Vår kost innehåller inte så mycket Omega 7-fettsyror. Havtorn innehåller många essentiella näringsämnen och är ett av de bär som har mest komplett näringsprofil tillsammans med gojibär. Havtorn innehåller förutom de essentiella fettsyrorna även C-vitamin och betakaroten.

Användning:

Havtornspulvret tillsätts med fördel i juice, andra drycker, yoghurt samt smoothies.

Rekommenderat intag: 1 msk (ca 3 g) per dag. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.

Ingredienser:
Ekologiskt frystorkat havtornspulver (Hippophae rhamnoides L.).

Ursprungsland: Norden och Baltikum.

Förvaring:
Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn. Öppnad förpackning bör förvaras i kylskåp och förbrukas inom 30 dagar, tillsluts väl.

Försiktighet:
Produkten bör inte tas av personer som vet med sig att de är överkänslig mot havtornsbär. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.

Näringsdeklaration per 100 g
Energi 2062 kJ / 491 kcal
Fett 39 g
- varav mättat fett 13 g
- varav enkelomättat fett 15 g
- varav fleromättat fett 5 g
Kolhydrater 18 g
- varav sockerarter 18 g
Fiber 18 g
Protein 8 g
Salt 0 g

Superfruit är nordens ledande varumärke inom superfruits, superfoods och raw foods. I Superfruits sortiment hittar du några världens mest näringsrika superfrukter och superbär samt alger, örter, frön, svampar, kryddor, grönsaker m.m. Superfruit ger dig naturliga och ekologiska produkter av högsta kvalitet, med garanterat ursprung och utan onödiga tillsatser.Kanonpriser i butiken just nu!