Stäng
(Välj varumärke)
Superfruit Gojibär, 450 g
Superfruit Gojibär, 450 g

Superfruits ekologiska gojibär är torkade, osvalade och RAW. Du kan äta gojibären som de är, en handfull varje dag som en naturlig källa till näring och energi. De är superfina till müsli eller varför inte blanda dem i en smoothie? Du kan också använda dem i raw food-bollar, matlagning eller testa att koka te på dem.

Gojibär är en av våra mest kompletta födor och har konsumerats sedan urminnes tider i Asien. Gojibäret innehåller mer C-vitamin än apelsiner, mer betakaroten än morötter och mer järn än spenat. Gojibäret innehåller också de helt unika polysackariderna. Det lilla röda bäret är också fullt med andra näringsämnen som protein med 18 av 22 aminosyror och 21 olika mineraler.

Livsmedelsverket rekommendation är att äta minst 5 portioner (ca 500 g) frukt och grönt varje dag. En handfull torkade superbär (10-20 g) motsvarar ca 1 portion färsk frukt. Att bären sedan är extra nyttiga gör ju ingenting!

Ingredienser: Ekologiska torkade gojibär (Lycium barbarum L.).
Ursprungsland: Kina.
Förvaring: Förvaras torrt och svalt, undvik direkt solljus.

Näringsdeklaration per 100 g:  
Energi 1268 kJ / 302 kcal
Fett 2 g
  varav mättat fett 0 g
Kolhydrater 55 g
  varav sockerater 50 g
Fiber 10 g
Protein 11 g
Salt 1 gKanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »