Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Torkad Frukt & Bär / Rawpowder Ekologiskt Jordgubbspulver Frystorkat, 125 g

Rawpowders ekologiska jordgubbspulver är frystorkat och har en rik, intensiv smak. Genom frystorkningsprocessen bevarar man många näringsämnen. Jordgubbspulver har en koncentration på 1:10 dvs. det går åt 10 kg färska jordgubbar för att få ut 1 kg jordgubbspulver.

Användning:

Blandas exempelvis i müsli, smoothies, sallad, bakverk, glass och desserter. Den rekommenderade dagliga dosen är cirka två teskedar.

Ingredienser:
Ekologiskt jordgubbspulver.

Ursprungsland: Polen.

Förvaring:
Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per 100 g:  
Energi 286 kcal / 1200 kJ
Fett 4 g
- varav mättade fettsyror 0 g
Kolhydrater 74 g
- varav naturligt socker 45 g
Fiber 15 g
Protein 8,2 g
Salt <0,1 g

Rawpowder är ett svenskt varumärke med många års erfarenhet av olika ekologiska rawpulver, kryddor, greens och superfoods. Rawpowders målsättning är att ge dig det bästa av naturens livsmedel. Nästan hela sortimentet från Rawpowder är ekologiskt, och de få produkter som inte är ekologiska växer vilt i områden långt från föroreningskällor.Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!