Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Bakning / Superfruit Kokossocker, 500 g

Kokossocker eller kokospalmsocker smakar fruktigt, liknande brun farin och råsocker. Tack vara den utpräglade sötman är kokossocker en riktig hit när det gäller sötning i alla dess former. Det är enkelt att byta mot vanligt socker och perfekt att använda i desserter, raw food, kaffe, bakning och matlagning!

Kokossocker kommer från kokospalmen och det är saven från blommorna som varsamt samlas. Saven reduceras försiktigt till en tjock sirap som torkas och mals till socker vilket ger en naturnära och ekologisk slutprodukt. Kokospalmsocker har ett lågt GI på runt 35, vilket är att jämföra med till exempel rörsocker vars GI ligger runt 68. Det innebär att det tar längre tid för kroppen att bryta ned det än till exempel vanligt strösocker och ger därför en jämnare blodsockernivå. Kokossocker innehåller dessutom mineraler och vitaminer. Superfruits kokossocker innehåller inga tillsatser.

Ingredienser:
Ekologiskt kokospalmsocker.

Ursprungsland: Indonesien.

Förvaring:
Torrt och svalt, undvik direkt solljus.

Näringsvärde per 100 g:  
Energi 1672 kJ / 398 kcal
Fett 2 g
- varav mättat fett 1 g
Kolhydrater 92 g
- varav sockerarter 88 g
Fiber 2 g
Protein 2 g
Salt 0,6 g

Superfruit är nordens ledande varumärke inom superfruits, superfoods och raw foods. I Superfruits sortiment hittar du några världens mest näringsrika superfrukter och superbär samt alger, örter, frön, svampar, kryddor, grönsaker m.m. Superfruit ger dig naturliga och ekologiska produkter av högsta kvalitet, med garanterat ursprung och utan onödiga tillsatser.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!