Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Bakning / Urtekram Foods Mandelmjöl, 160 g

Prova på att baka alla dina älsklingskakor och laga din mat med mandelmjöl, som har ett högt innehåll av protein och kostfibrer, men ett lågt innehåll av kolhydrater. Testa dig fram när du bakar med mandelmjöl. Det suger mer vätska än vanligt mjöl och det jäser heller inte då det är glutenfritt så du måste eventuellt tillsätta lite extra ägg eller loppfröskal för att få resultatet du vill åt.

Ingredienser:
Ekolologiskt mandelmjöl.

Kan innehålla spår av hasselnöt, valnöt, cashewnöt, paranöt och pistagenöt.

Ursprungsland: Spanien.

Urtekram startades 1972 och är en av pionjärerna inom ekologi. De erbjuder ett brett sortiment ekologiska livsmedel som är baserade på helt naturliga råvaror. Du hittar allt från klassiska basvaror till spännande smaksättare och fruktiga snacks. Produkterna tillverkas i natursköna Mariager på Jylland i Danmark.

Urtekrams hud- och hårvådsprodukter hittar du under varumärket Urtekram Nordic Beauty.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!