Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Bakning / Khoisan Tea Ekologisk Agar Agar, 30 g

Detta ekologiska agar agar-pulver är ett gelatinsubstitut som utvinns ur en viss typ av rödalger. Det innehåller fibrer, kalium, kalcium och magnesium samt är smak- och doftfritt. Det är 8 gånger så kraftfullt som gelatin och har många användningsområden. Perfekt till efterrätter som pannacotta och cheesecake eller vegansk vispad grädde.

Du kan även odla mikroblad (microgreens) i agar agar. Skördas efter en vecka och behöver inte vattnas en enda gång!

Användning:

1 tsk (ca 5 g) motsvarar ungefär 6 gelatinblad och passar för ca 500 ml vatten.

Blanda önskad mängd agar agar-pulver i kall vätska och låt stå i 1-2 minuter. Värm sedan upp blandningen på spisen i minst två minuter. Flytta kastrullen från värmen och låt sedan svalna.
Tänk på att agar agar-blandningen inte kommer att tjockna om citrusfrukt används.

Ingredienser:
Agar agar-pulver* (från ekologisk rödalg). * = ekologisk.

Ursprungsland: Producerad i Tyskland.

Khoisan Tea är ett sydafrikanskt varumärke som förknippas med fantastiska Rooibos-teer och äkta bourbonvanilj. Under senare år har Khoisan Tea breddat sitt ekologiska sortiment och erbjuder nu även produkter för bakning och smaksättning. Samtliga produkter är ekologiska och flera av dem är även KRAV-märkta.

Bourbonvaniljen har sitt ursprung på Madagaskar och kännetecknas av en kraftfull, söt smak som är en perfekt smaksättare. Teerna odlas i Sydafrika, närmare bestämt i ett område utanför Kapstaden som är det enda stället i världen där Rooibosbuskarna växer. Det röda teet är naturligt fritt från koffein och passar därför också gravida och barn.Andra köpte även...

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!