Stäng
(Välj varumärke)
House of Originals Ekologiska Chiafrön i metallburk, 500 g
House of Originals Ekologiska Chiafrön i metallburk, 500 g

Ekologiska chiafrön i snygg, påfyllningsbar metallburk. Perfekt att ha stående i hyllan och fylla på med chiafrön från påse. Snygg och rolig att ge bort!

House of Originals ekologiska chiafrön kommer från Sydamerika och är av högsta kvalité. Chia betyder styrka och ett mer passande namn på detta frö finns inte. Chiafrön är rika på omega 3-fettsyror, fibrer, protein, kalcium och andra viktiga vitaminer.

Chiafrön härstammar från Mexiko och Guatemala där de har odlats i tusentals år. Aztekernas krigare använde bland annat chiafrön för att få energi och styrka.

Användning:

Fröna är smaklösa och kan användas till bakning, matlagning och drycker. Du kan till exempel göra din egen chiapudding eller använda i bröd, gröt, smoothies och som topping på yoghurten. Eller helt enkelt en matsked i vatten som man dricker morgon och kväll!

Ingredienser:
Ekologiska chiafrön.

Ursprungsland: Sydamerika.

Näringsvärde per 100 g:
 
Energi 1840 kJ / 441 kcal
Fett 34 g
- varav mättat fett 3,5 g
- varav enkelomättat fett 2,5 g
- varav fleromättat fett 25,7
Kolhydrater 3,6 g
- varav sockerarter 0-1 g
- varav polyoler 0 g
- varav stärkelse 0 g
Protein 23 g
Fiber 32,6 g
Salt 0 g
Omega 3-fettsyror 20 g
Omega 6-fettsyror 7 gKlicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »