Stäng
(Välj varumärke)
Rawpowder Ekologiskt Macapulver Gult, 200 g
Rawpowder Ekologiskt Macapulver Gult, 200 g

Maca är en mineral- och näringsrik rot, även känd som peruansk ginseng. Rawpowders gula maca odlas ekologiskt i de peruanska Anderna på över 4000 meter. Maca är känd tack vare den enorma mängd näringsämnen den ger. Maca har en hög koncentration av mineralerna selen, kalcium, magnesium och järn. Den innehåller 10% protein, 60% kolhydrater och 9% kostfiber. Den är också rik på fettsyrorna omega 6 och 9, linolensyra och oljesyra. Dess protein är sammansatt av 19 aminosyror. Dessa inkluderar 7 av de 8 essentiella aminosyror - det som vi behöver i vår kost men kan inte bilda själva och måste skaffas från vår mat.

Användning:

Tillsätt 1 tesked macapulver till mjölk, juice eller till din smoothie. Kan även blandas i maten.

Ingredienser:
Ekologiskt gult macapulver.

Ursprungsland: Peru.

Förvaring:
Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per 100 g:  
Energi 297 kcal / 1243 kJ
Fett 1,6 g
- varav mättade fettsyror 0,5 g
Enkelomättade fettsyror <0,1 g
Fleromättade fettsyror 0,4 g
Kolhydrater 59 g
- varav naturligt socker 36,4 g
Fiber 18 g
Protein 10 g
Salt <0,1 gKlicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »