Stäng
(Välj varumärke)
Anita Grant Vanilla Dry Oil Spray, 100 ml
Anita Grant Vanilla Dry Oil Spray, 100 ml

Anita Grant Vanilla Dry Oil är en rik, fuktgivande spray som snabbt absorberas av huden och lämnar den underbart mjuk med en torr, sammetslen känsla. Kokosolja och gyllene jojobaolja berikar huden med viktiga lipider och näringsämnen.

  • Återfuktar huden och lämnar en lätt vaniljdoft.
  • Ger glans till torrt och livlöst hår.
  • Passar blandhy (oljig/torr) och torrt, lockigt hår.
  • Praktisk glasflaska med pump.
  • Fri från silikoner.

Användning:

  1. Spraya på fuktig hud eller hår, efter dusch eller bad, så ofta du behöver.
  2. Massera in tills oljan absorberats.

För ett härligt lugnande och vaniljdoftande bad, häll en liten mängd direkt i badvattnen. Vanilla Dry Oil Spray är även perfekt som after sun. Spraya på huden och/eller håret efter en dusch för att ta bort solskydd, svett och sand. Undvik kontakt med ögonen.

Ingredienser (INCI):
Caprylic/capric triglyceride, Golden jojoba oil (simmondsia chinensis), Vanilla (vanilla planifolia)*, Eugenol**, Caproic acid**, Acetaldehyde**, Acetic acid**, Hexonoic acid**, 2 methylpropanoic acid**. * = ekologisk och ångdestillerad, ** = förekommer naturligt i vanilj.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »