Stäng
(Välj varumärke)
Anita Grant Cucumber Cleansing Oil, 100 ml
Anita Grant Cucumber Cleansing Oil, 100 ml

Anita Grant Cucumber Cleansing Oil är en rengöringsolja som löser upp smuts, överskott av sebum, smink och andra portäppande ämnen. Oljan är perfekt för den så kallade OCM-metoden (Oil Cleansing Method), som är skonsammare för huden, till skillnad mot många andra löddrande rengöringsprodukter. Cucumber Cleansing Oil innehåller olika växtoljor som gör huden ren, mjuk och återfuktad. Oljorna har antiinflammatoriska egenskaper och hjälper till att lugna dermatit, eksem, psoriasis, akne och solbränd hud. De innehåller också fytosteroler, kända för att stimulera huden, främja hudregenerering och upprätthålla en frisk hud.

  • Gurkfröolja binder kollagen, förbättrar hudens elasticitet samt skyddar mot föroreningar, vind, väder och överdriven solexponering.
  • Gyllene jojobaolja verkar mjukgörande, fuktighetsbevarande och balanserande för hudens talgproduktion.
  • Japansk kameliaolja hjälper till att bevara hudens naturliga fettbarriär samt motverka ärrbildning och bristningar.
  • Caprylic/Capric triglycerider skyddar huden från dåliga bakterier och infektioner samt motverkar torrhet.
  • Passar kombinationshy (oljig/torr).
  • Praktisk glasflaska med pump.

Användning:

Använd alltid oljan med torra händer på torr hy.

  1. Pumpa oljan en till två gånger i rena och torra handflator.
  2. Massera in på halsen och i hela ansiktet.
  3. Fukta en ren handduk med varmt vatten och lägg på ansiktet i några minuter. Ångan kommer att öppna upp porerna och frigöra orenheter.
  4. Torka av oljan med duken och skölj av huden med ljummet vatten.

Ingredienser (INCI):
Caprylic/capric triglyceride, Camellia kissi seed oil (camellia kissi), Golden jojoba (simmondsia chinensis), Cucumber seed oil (cucumis sativa), Vitamin E (d-alpha, d-beta, d-gamma & d-delta tocopherols (1000iu)).Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »