Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Sötsaker & Tilltugg / Godis / Kung Markatta Fruktisar, 100 g

Ekologiskt gelégodis från Kung Markatta med fruktjuice från apelsin, äpple, citron, svart vinbär, hallon och ananas. Fruktisarna har en härlig mjuk konsistens och är goda att tugga på.

Kung Markattas godis är lätt att njuta av. De är alla delvis sötade med rörsocker för en rundare sötma. Ekologiskt odlade frukter och bär ger underbara smaker och härliga, klara färger. Med andra ord; inga konstigheter.

Ingredienser:
Glukossirap*, Rårörsocker*, Vitt vin* (7%), Gelatin* från gris, Fruktjuicekoncentrat* (apelsin* (0.9%), äppel* (0.9%), citron* (0.6%), svartvinbär* (0.5%), hallon* (0.4%), ananas* (0.4%)), Syra (citronsyra, vinsyra), Naturliga färgämnen från frukt- och växtextrakt (pumpa*, äpple*, alger, färgtistel, fläder*), Naturliga aromer*, Ytbehandlingsmedel (karnaubavax*). * = ekologisk.

Kung Markatta har ett av Sveriges bredaste sortiment av ekologiska livsmedel. Lennart Olsson startade företaget 1983, med drömmen om att kunna erbjuda svenska folket rena och hälsosamma livsmedel och förändra deras matvanor i en positiv riktning.

KRAV, Fairtrade, Ecosocial, EU-ekologiskt och Äkta Vara är några av de certifieringar som Kung Markatta använder. De visar på olika sätt att produkten du håller i din hand är ett bra val. Dessutom klimatkompenserar Kung Markatta för de transporter som behövs för att importera godsakerna.Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!