Stäng
(Välj varumärke)
Loelle Face Serum de Luxe with Barbary Fig Seed Oil, 16 mlLoelle Face Serum de Luxe with Barbary Fig Seed Oil, 16 ml
Loelle Face Serum de Luxe with Barbary Fig Seed Oil, 16 ml

Loelle Face Serum de Luxe är ett exklusivt och lyxigt ansiktsserum bestående av kaktusfikonfröolja. Oljan innehåller höga halter av vitamin E, linolsyra, polyfenoler och essentiella fettsyror som hjälper din hud att bevara sin spänst och vitalitet. Den bidrar med fukt, balanserar hudens fettproduktion samt är antiinflammatorisk vilket hjälper vid aknebesvär. Den motverkar fina linjer samt hjälper till att minska porernas storlek.

Kaktusfikonfröolja kommer från växten kaktusfikon, en 3-6 meter hög växt som producerar taggiga frukter kända för sin exotiska sötma. Arten växer vilt i Marocko men hittas även bland annat i Mexiko. I denna läckra frukt finns det små hårda kärnor, av dessa krävs ungefär ett ton för att få fram en liter kallpressad olja! Men kärnorna är inte bara snåla, de är även otroligt näringsrika, vilket förklarar varför oljan är så eftertraktad trots sitt pris och tidskrävande framställning.

Användning:

Applicera på kvällen för bäst resultat. Används med fördel efter ansiktsvatten samt innan eventuell mjukgörande produkt.

Ingredienser (INCI):
Opuntia ficus indica seed oil* (barbary figseed oil). * = ekologisk.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »