Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Serum / BYBI Beauty Blueberry Booster, 15 ml

BYBI Blueberry Booster är en ansiktsolja framtagen för att skydda huden mot skadligt blåljus från mobiltelefoner, datorskärmar och solen. Den innehåller 100% kallpressad blåbärsfröolja, som är en biprodukt från juiceindustrin. Fröna, som annars hade slängts, kallpressas på ett skonsamt sätt för att bevara så mycket näringsämnen som möjligt. Blåbärsfröolja har visat sig fungera som en naturlig sköld mot blått ljus samtidigt som den stärker och ger näring till huden. 

Användning:

Boostern fungerar som ett komplement till din befintliga hudvårdsrutin. Blanda 2-3 droppar i din ansiktskräm, ansiktsmask eller serum. Alternativt kan oljan appliceras direkt på huden efter rengöring, morgon och kväll.

 

Ingredienser (INCI):
Vaccinium corymbosum (blueberry) seed oil.

Tillverkad i Storbritannien.

BYBI Beauty grundades 2017 av Elsie och Dominika, två brittiska hudvårdsexperter som efter många år i branschen önskade ett större utbud av naturliga, veganvänliga och effektiva hudvårdsprodukter. De beskriver BYBI Beauty först och främst som ett hudvårdsmärke som skapar rena produkter som fungerar, och som optimerar din huds hälsa. Utöver detta vill de vara ett värdedrivet företag som skapar förändring i en gammaldags bransch.

I sortimentet från BYBI Beauty hittar allt som behövs till din hudvårdsrutin, från olika typer av rengöring, ansiktskräm, ansiktsoljor och serum till kultklassikern Babe Balm, som kan appliceras på allt från läppar och kinder till torra fläckar på kroppen. Alla förpackningar är gjorda av sockerrör istället för oljebaserad plast.Kanonpriser i butiken just nu!