Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Smaksättning / Kryddor / Khoisan Tea Ekologiskt Ingefärapulver, 30 g

Khoisan Teas ekologiska ingefära kommer från odlingar i Vietnam och på Sri Lanka beroende på var den bästa råvaran för stunden finns. Ingefära har en stark kryddig smak och passar lika bra som smaksättare i teer och juice som i bakning, matlagning och efterrätter. Ingefära sägs ha anti-inflammatoriska egenskaper och är rikt på kalium, kalcium, magnesium, fosfor, koppar, mangan, zink och vitamin B-6, C och E. 

Ingredienser:
Mald ingefära*. * = KRAV-ekologisk.

Ursprungsland: Producerad i Sydafrika med ingefära från Vietnam eller Sri lanka.

Khoisan Tea är ett sydafrikanskt varumärke som förknippas med fantastiska Rooibos-teer och äkta bourbonvanilj. Under senare år har Khoisan Tea breddat sitt ekologiska sortiment och erbjuder nu även produkter för bakning och smaksättning. Samtliga produkter är ekologiska och flera av dem är även KRAV-märkta.

Bourbonvaniljen har sitt ursprung på Madagaskar och kännetecknas av en kraftfull, söt smak som är en perfekt smaksättare. Teerna odlas i Sydafrika, närmare bestämt i ett område utanför Kapstaden som är det enda stället i världen där Rooibosbuskarna växer. Det röda teet är naturligt fritt från koffein och passar därför också gravida och barn.Kanonpriser i butiken just nu!