Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Smaksättning / Kryddor / Crearome Finkornigt Gourmetsalt Kala Namak, 500 g

Kala Namak är ett finkornigt, brunt bergssalt med mild saltsmak. Traditionellt tillverkat genom att bergsalt bakas tillsammans med en vildväxande saltört (Salsola Stocksi), som är rik på mineraler, speciellt järn. Den fascinerande, rökta smaken med anstrykning av svavel gör varje efterrätt till sitt bästa. Bäst för användning i chutney, yoghurträtter, salladsrätter, salladsdressingar och vegansk omelett. Används mycket i Ayurvedisk matlagning. Rekommenderas ej i varm mat.

Ingredienser:
Bergssalt (95%), Aska från Salsola Stocksi (5%).

Ursprungsland: Pakistan

NaCl Natriumklorid 94%
Na²SO4 Sulfat 4%
CaCl² Kalcium 0,2%
MgCl² Magnesium 0,1%
Fe²+ Järn 0,1%

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!