Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Smaksättning / Soja & Vinäger / Kung Markatta Äkta Japansk Tamari, 145 ml

Kung Markattas Äkta Japansk Tamari är hantverksmässigt tillverkad enligt japansk tradition där kokta sojabönor fermenterats med koji. Sojasåsen är lagrad på cederfat i flera månader för att rätt smak ska utvecklas. Riktigt fyllig och med god sälta, en fantastisk smakhöjare till de flesta rätter.

Ingredienser:
Hela sojabönor* (42%), Vatten, Havssalt, Mirin* (vatten, ris*, sött ris*), Rostat kornmjöl*, Aspergillus oryzae. * = ekologisk.

Kung Markatta har ett av Sveriges bredaste sortiment av ekologiska livsmedel. Lennart Olsson startade företaget 1983, med drömmen om att kunna erbjuda svenska folket rena och hälsosamma livsmedel och förändra deras matvanor i en positiv riktning. KRAV, Fairtrade, Ecosocial, EU-ekologiskt och Äkta Vara är några av de certifieringar som Kung Markatta använder. De visar på olika sätt att produkten du håller i din hand är ett bra val. Dessutom klimatkompenserar Kung Markatta för de transporter som behövs för att importera godsakerna.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!