Stäng
(Välj varumärke)
Renee Voltaire Raw Granatäppelvinäger med moder, 500 ml
Renee Voltaire Raw Granatäppelvinäger med moder, 500 ml

Renée Voltaires granatäppelvinäger är raw, ofiltrerad, opastöriserad och kommer med en levande bakteriekultur som kallas moder. Vinägern tillverkas av juicen från varsamt pressade ekologiska granatäpplen som får jäsa/fermenteras på fat. Den smaksätts sedan med extra granatäppeljuice och tappas direkt på flaska. Drick som en shot utspädd med några matskedar vatten eller som måltidsdryck. Kan även användas i matlagning. Syrahalt 5%.

Vinägermodern innehåller aktiv bakteriekultur och består av proteiner och näringsämnen som är prebiotiska och fungerar som mat för de goda bakterierna. När du äter prebiotisk mat har de goda bakterierna möjlighet att växa till och öka.

Användning:

Blanda 2 teskedar i ett glas vatten och drick som vinägerdryck 1-3 gånger per dag mellan måltiderna. Vinägermodern kan med fördel ätas. Skaka alltid flaskan så får du alltid med en del av modern.

Ingredienser:
Granatäppelvinäger*, Granatäppeljuice*. * = ekologisk. Syrahalt 5%

Ursprungsland: Producerad i Spanien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »