Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Smaksättning / Soja & Vinäger / Urtekram Foods Fransk Äppelcidervinäger, 750 ml

Urtekrams äppelcidervinäger tillverkas av ekologiskt odlade äpplen från södra Bretagne i Frankrike. Äppelcidervinägern lagras på ekfat och filtreras skonsamt. Njut av den delikata sötman med tydlig äppelkaraktär. Passar bra till marinader, dressing och i såser. Äppelcidervinäger är även populärt att använda som hårkur för att balansera pH-värdet i hårbotten och göra håret glansigt. Perfekt som surskölj efter schamponering med fast schampotvål!

Ingredienser:
Opastöriserad äppelcidervinäger*. * = ekologisk.

Innehåller 5% ättiksyra framtagen genom naturlig jäsning. Naturlig fällning kan förekomma.

Urtekram startades 1972 och är en av pionjärerna inom ekologi. De erbjuder ett brett sortiment ekologiska livsmedel som är baserade på helt naturliga råvaror. Du hittar allt från klassiska basvaror till spännande smaksättare och fruktiga snacks. Produkterna tillverkas i natursköna Mariager på Jylland i Danmark.

Urtekrams hud- och hårvådsprodukter hittar du under varumärket Urtekram Nordic Beauty.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!