Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Smaksättning / Soja & Vinäger / Renee Voltaire Raw Hallonvinäger, 500 ml

Renée Voltaires ekologiska hallonvinäger är raw, ofiltrerad, opastöriserad och av extra hög kvalité. Den är gjord på ekologiska hallon som fått mogna. Hallonen pressas varsamt och får fermentera (jäsa) på fat. Vinägern tappas sedan på flaska, ofiltrerad för att bevara de goda och egenskaperna. Den innehåller enzymer och levande bakteriekultur som uppstår naturligt i vinägern och kallas moder. Vinägermodern består av proteiner och näringsämnen som är prebiotiska och fungerar som mat för de goda bakterierna. Bakteriekulturen kan med fördel drickas, så skaka alltid flaskan.

Användning:

Hallonvinägern har en hög syrahalt på ca. 5%, och bör därför drickas utblandad. Späd 1-2 tsk vinäger med vatten och drick på morgon, i samband med måltid, ta som en shot eller blanda med varmt vatten som te.

Ingredienser:
Ekologisk hallonvinäger.

Syrahalt 5%.

Kan innehålla naturligt förekommande sulfiter.

Producerad i Spanien.

Näringsvärde per 100 g:  
Energi 511 kJ / 120 kcal
Fett 0 g
- varav mättat fett 0 g
Kolhydrater 29,6 g
- varav sockerarter <28,5 g
Protein <0,5 g
Fiber 0 g
Salt 0 g

Varumärket och personen Renée Voltaire är en glad rebell som vill omdefiniera en hälsosam matkultur genom att skapa innovativa matprodukter som ger människor en nyttigare, godare, roligare och enklare matupplevelse. Ingredienserna i många av produkterna genomgår flera steg så som att de blötläggs, groddas eller torkas på låg temperatur, detta för att slutprodukten ska vara så näringsoptimerad och smakrik som möjligt. Inspirationen hämtas från jordens alla hörn, med extra fokus på just rawfood och ekologiskt odlat. Produkterna innehåller inte några konstiga tillsatser och ämnen.