Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Matfett & Olja / Övriga oljor / Crearome Ekologisk Solrosolja Omega 9 Deodoriserad, 500 ml

Ekologisk solrosolja från Crearome med rikt innehåll av omega 9-fettsyror. Denna olja är deodoriserad, vilket betyder att doft och smak är avlägsnad genom en deodoriseringsprocess. Solrosolja är en stabil olja genom högt innehåll av oljesyra - påminner om mandel- och aprikosolja. På huden har den samma känsla som mandelolja men är billigare! En bra och mild basolja att använda i egengjorda hudvårdsprodukter som t.ex. salvor, lotion, body butter och kroppsoljeblandningar. Kan användas för både ansikte och kropp samt till babyvård. Även lämplig till sallader och varmrätter och tål liksom olivoljan en viss uppvärmning.

Ingredienser (INCI):
Helianthus anuus seed oil*. * = ekologisk.

Ursprungsland: Tyskland.

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!