Stäng
(Välj varumärke)
Impvax Impregneringskloss för textil, ca. 80 g
Impvax Impregneringskloss för textil, ca. 80 g

Impvax är ett impregneringsmedel för textil tillverkat av stearin, bivax och linolja. Stearinet i Impvax är miljömärkt med svanen och bivaxet kommer från bin i Pålsboda. Bina får bygga sitt eget vax och övervintrar till största delen på sin egen honung. Linoljan kommer från svenska blommor och tillverkas i Ystad av Allbäck linoljeprodukter där den har renats på hemligt vis. Alla ingredienser är förnyelsebara, lätt nedbrytbara och ofarliga. Varje förpackning sys av återanvänt bomullstyg som färgats med te.

Användning:

  1. Tvätta gärna tyget så att smuts och kemikalier försvinner.
  2. Gnid klossen mot de delar som du vill ha vattenavvisande. Är tyget av en annan färg än vit ser du direkt när ytan är färdigbearbetad.
  3. Värm därefter det behandlade området med strykjärn på låg värme. Använd bakplåtspapper emellan om du önskar. Hårtork fungerar också bra. Sen är det klart!

Ingredienser:
Stearin, Bivax, Linolja.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »