Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Fett / Vax / Akoma Organic Beeswax, 100 g

Ekologiskt gult bivax som används till allt från ljusframställning till ingrediens i krämer, salvor och läppbalsam för att ge konsistens. Ger ljuvlig doft och smak av bivax. Smälter vid ca. 63°C och är mycket hållbart. Akomas ekologiska bivax kommer från Zambia i Afrika och framställs av obehandlat bivax.

Ingredieneser (INCI):
Cera flava (bees wax)*^. * = ekologisk, ^ = rättvist handlat.

Ursprungsland: Zambia.

Akoma Skincare har specialiserat sig på naturliga hudvårdsprodukter tillverkade av rena växtingredienser från Afrika. De samarbetar med ett fairtrade-kooperativ i Ghana för att framställa rått sheasmör, kokosolja och kakaosmör som är viktiga beståndsdelar i produkterna. Akoma driver också ett eget kvinnokooperativ (Akoma Cooperative Multipurpose Society) för att sysselsätta kvinnor i lokala samhällen och ge dem en viktig inkomskälla.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!