Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Fett & Vax / Akoma Unrefined Organic Shea Butter, 125 g

Akomas sheasmör är ekologiskt och 100% oraffinerat! Det uppmuntrar huden att absorbera fukt från luften vilket gör att din hud blir mjukare och håller sig fuktad längre. Sheasmör är rikt på mineraler, proteiner, fettsyror samt vitamin A, E och F, vilket gör det lämpligt för alla hudtyper och gör att huden behåller sin lyster och elasticitet. A-vitamin är bra för att förbättra ett antal hudåkommor som bland annat fläckar, rynkor, eksem och dermatit. E-vitamin är en vanlig anti-aging ingrediens som skyddar huden.

Användning:

Kan med fördel användas på psoriasis, mindre hudirritationer, extrem torrhet, bristningar, brännskador, utslag, små sår, solbränna, insektsbett med mera. Det kan även hjälpa till att skydda mot extrem kyla eller för att skydda dina muskler före och efter ansträngande träning.

Ingredienser (INCI):
100% butyrospermum pakrii (raw shea butter)*. * = ekologisk.

Ursprungsland: Burkina Faso.

Akoma Skincare har specialiserat sig på naturliga hudvårdsprodukter tillverkade av rena växtingredienser från Afrika. De samarbetar med ett fairtrade-kooperativ i Ghana för att framställa rått sheasmör, kokosolja och kakaosmör som är viktiga beståndsdelar i produkterna. Akoma driver också ett eget kvinnokooperativ (Akoma Cooperative Multipurpose Society) för att sysselsätta kvinnor i lokala samhällen och ge dem en viktig inkomskälla.Andra köpte även...

Kanonpriser i butiken just nu!

c/o GERD Neutral Deodorant, 60 ml
-30%
139 kr (199 kr)
Wooden Spoon Sunscreen Lotion Baby & Family SPF 50
-30%
2 storlekar
fr. 139 kr (199 kr)
c/o GERD B2 Hair Serum
-30%
2 storlekar
fr. 27 kr (39 kr)