Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Naturlera / Argiletz Pulverlera Grön, 300 g

Grön, finkornig pulverlera för normal och fet hy, samt problemhy. Leran är djuprengörande, balanserande och högabsorberande för huden. Den tar bort orenheter och bidrar med spårelement och mineraler. Argiletz lera är soltorkad, 100% naturlig och fri från konserveringsmedel.

Användning:

Använd till ansiktsmasker, omslag, schampo, krämer, inpackningar och i bad. Leran kan också användas i fasta tvålar för att ge färg och textur!

Blandar sig lätt med vatten: pudra 115-130 g lera över 100 ml vätska och låt sjunka utan omrörning. Låt stå i några minuter, rör sedan ihop blandningen. Alternativt kan du använda de färdiga lerpastorna/lermaskerna i tub!

Tips!
Har du torr och känslig hy kan du smörja in dig med vegetabilisk olja innan påföring av leran. Var uppmärksam på att lerorna kan färga handdukar och kläder - tvätta dig ordentligt.

Ingredienser:
Green Clay

Argiletz grundades 1953 av Jean Heitz och var först i Frankrike med att producera produkter av soltorkad, 100% naturlig grön lera. Genom att kombinera sin långa erfarenhet med kosmetisk forskning så har Argiletz idag ett brett sortiment av läckra, sköna leror i flera färger för olika hudtyper.Jordklok tipsar!

Crearome Ren Eterisk Olja, 10 ml
41 dofter
fr. 55 kr
Argiletz Pulverlera Rosa, 200 g
BÄST FÖRE 07/22
-72%
139 kr 39 kr
BRUNS Grönlera Nº103 - Fint Balanserad
REA
2 storlekar
98 kr fr. 73 kr