Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Naturlera / Loelle Marockansk Rhassoullera Röd, 150 g

En finmalen röd rasullera från Marocko som kan användas som ansiktsmask, schampo eller för att normalisera hårbottenproblem. Rasullera är känd för sin förmåga att absorbera föroreningar från huden och håret, samtidigt som den tillför viktiga mineraler som järn och magnesium. Skillnader i mineralinnehåll gör att olika leror passar olika hudtyper bättre och sämre. Den här naturliga röda leran från Loelle passar särskilt bra för normal hudtyp.

Rasullera är djuprengörande och porsammandragande samtidigt som den reducerar torrhet, förbättrar hudens klarhet och elasticitet. Den kan också användas för att lindra eksem och solsveda.

  • Djuprengörande egenskaper.
  • Absorberar föroreningar från hud och hår.
  • Passar normal hudtyp.

Användning:

Lermask:
Blanda lerpulver med rosenvatten eller vanligt vatten till önskad konsistens. 10-50% lerpulver och resterande rosenvatten rekommenderas. Vid normal till torr hud kan du med fördel blanda i några droppar ekologisk kallpressad olja, till exempel arganolja.

Schampo:
Blanda lerpulver med rosenvatten eller vanligt vatten till en lös konsistens. Använd en större andel vatten än lera. Massera in och skölj ur. Låt inte leran torka i håret.

Ingredienser:
Moroccan red lava clay.

Loelle är ett svenskt märke som skapar rena ekologiska och omsorgsfullt handplockade kroppsvårdsprodukter. För Loelle är det vitala att du kan använda en produkt som är bra både för huden, naturen och djuren och där produkten även blir stimulerande för själen. Loelle strävar alltid mot att ta fram produkter av absolut högsta kvalitet, helt utan onödiga kemikalier. Flera av Loelles produkter tillverkas omsorgsfullt för hand av kvinnokooperativ runt om i världen.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!