Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Dusch & Bad / Järna Tvåleri Duschbomb Mentol/Eukalyptus, ca. 45 g

Med denna duschbomb från Järna Tvåleri får du en njutningsupplevelse utöver det vanliga i duschen! Kraftfull aromaterapi med eterisk olja från eukalyptus och mentolkristaller som både känns upplyftande, avslappnande och öppnar upp.

En duschbomb funkar som så att den läggs på golvet i duschen, eller i en skål/fat på golvet i duschen. När den får vattenstrålar på sig börjar bikarbonaten och vinsyran i den att reagera och det bildas ånga som avger de dofter som finns duschbomben. Mer och mer ångor avges allteftersom den smälter och en bomb räcker till en ordentlig dusch. Mentolen och de eteriska oljorna når ända upp till näsnivå.

  • Ekologisk duschbomb för aromaterapi.
  • Naturlig doft från eukalyptus och mentol.
  • Naturfärgad med indigopulver.
  • Fri från citronsyra.

Användning:

Lägg på golvet i duschen och njut av de ångor som frigörs vid kontakt med vatten. Skölj av eventuella rester från golvet när du är färdig i duschen. Denna variant är inte lämplig för barn under 6 år p.g.a. av eukalyptusoljan och mentolkristallerna.

OBS! Denna produkt är inte ämnad att ha på huden eller som rengöring utan endast för aromaterapi i duschen.

Ingredienser:
Bikarbonat, Vinsyra, Potatisstärkelse*, Kokosolja*, Mentolkristaller*, Eterisk eukalyptusolja*, Rapsolja*, Indigo, Etanol*. * = ekologisk.

Järna Tvåleri skapar lyxiga ekologiska hantverkstvålar för dig som är extra noga med tvålens innehåll och funktion och samtidigt söker en unik inredningsdetalj eller present. Med traditionellt och progressivt hantverkskunnande och kunskap om ingrediensernas påverkan på kropp och miljö vill Järna Tvåleri skapa små wow-upplevelser i vardagen.

Järna Tvåleri tillverkar också angränsande ekologiska produkter för kropp och hem och strävar efter att minimera gifter och avfall i hem och natur.