Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Dryck / Kaffe / Rawpowder Ekologiskt Grönt Kaffepulver, 250 g

Rawpowders gröna kaffepulver är orostat (raw) och kommer från Arabicabönor som anses vara den finaste kaffesorten. Grönt kaffe har blivit mycket populärt inom egenvård. Det har nästan inget koffein utan istället en hög halt klorogensyra.

Användning:

En matsked kaffepulver till 150 ml hett vatten (ca. 90°C) som får stå och dra i 10 minuter. Sila bort pulvret och njut av den hälsosamma kaffedrycken. Använd honung, kardemumma, sirap eller pepparmyntsblad för att förstärka smaken. Den rekommenderade dosen är en kopp efter varje huvudmåltid. Innehåller naturligt koffein.

Ingredienser:
Ekologiskt grönt kaffepulver.

Ursprungsland: Honduras.

Förvaring:
Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per 100 g:  
Energi 193 kcal / 808 kJ
Fett 12,8 g
Kolhydrater 6,5 g
- varav naturligt socker 6 g
Fiber 53,4 g
Protein 10,9 g
Salt <0,1 g

Rawpowder är ett svenskt varumärke med många års erfarenhet av olika ekologiska rawpulver, kryddor, greens och superfoods. Rawpowders målsättning är att ge dig det bästa av naturens livsmedel. Nästan hela sortimentet från Rawpowder är ekologiskt, och de få produkter som inte är ekologiska växer vilt i områden långt från föroreningskällor.