Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Avfallshantering / Källsortering / San Sac Källsorteringsset av återvunnen PET, 3 kassar

Ett praktiskt platsbesparande källsorteringsset som bland annat passar under diskbänken. Setet består av tre kassar tillverkade i återvunnen PET för totalt 9 fraktioner (tidningar har 2 st). Alla kassar har färg, bild och text för att underlätta källsortering samt motiverande budskap om miljönyttan. Med andra ord ett komplett paket för att få fart på källsorteringen.

Sorteringssetet består av:

2 stora kassar med fraktionerna pappersförpackningar, metall, tidningar (2 st), plastförpackningar, glas och tidningar.

Mått:
Längd: 40 cm
Bredd: 22 cm
Höjd: 35 cm

1 liten kasse med fraktionerna batterier, ljuskällor och småelektronik.

Mått:
Längd: 29 cm
Bredd: 14 cm
Höjd: 20 cm

Material:
160 g återvunnen PET, laminerad både på in och utsida. Handtagen fastsydd med kryss och påsarnas gavlar sys fast med retursöm för extra hållbarhet. Facken är sydda hela vägen (även i botten) så att avfallet inte kan åka mellan facken.

San Sac har sedan 1962 utvecklat miljöriktig utrustning för källsortering och avfallshantering. Företagets ambition är att medverka till att göra källsortering till en naturlig del av varje människas vardag.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!