Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Avfallshantering / Källsortering / Pulito CompostPail Komposthink i rostfritt stål, 4 L

Pulito CompostPail är en praktisk uppsamlingshink som rymmer fyra liter komposterbart matavfall. Med CompostPail behöver du inte springa ut till komposten varje dag. I locket sitter två utbytbara kolfilter som tar bort dålig lukt och förhindrar flugproblem. Dessutom blir den en fin detalj på diskbänken med sin enkla och stilrena design i rostfritt stål.

Användning:

Töm ditt matavfall direkt i komposthinken. Du kan kompostera allt ifrån hushållspapper, grönsaksblast och äggkartong till fiskrens, äggskal och blommor. Töm komposthinken i trädgårdskomposten när den är full. CompostPail kan också användas tillsammans med komposterbara avfallspåsar eller de matavfallspåsar som kommunen tillhandahåller.

Skötselråd:
Diska komposthinken för hand eller i diskmaskinen vid behov, ta bort filtren i locket innan diskning. Vi rekommenderar att kolfiltren byts efter 6-12 månader för att säkerställa optimal effekt. Om det börjar lukta från hinken är det dags att byta filter.

Mått:
Höjd inkl. lock: 20 cm
Diameter: 18,5 cm

Volym: 4 liter
Vikt: 1085 g

Material:
Rostfritt stål.

Tillverkad i Kina.

Pulito är ett familjeföretag som startades i Köpenhamn 2007. Pulitos filosofi är att skapa produkter som är hållbara, enkla i designen och som uppmuntrar oss att använda mindre plast. I sortimentet hittar du köksprodukter i rostfritt stål som matlådor, vattenflaskor, muggar, termosar, sugrör, glass- och isformar. Produkterna levereras i plastfria förpackningar av återvinningsbar kartong och papper.Tillbehör till Pulito CompostPail Komposthink i rostfritt stål, 4 L

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!