Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Dusch & Bad / Borstar & Skrubb / So Eco Natural Ramie Bath & Shower Pouf

So Eco Natural Ramie Bath & Shower Pouf är en skön tvättsvamp tillverkad av naturliga växtfiber från rami, även kallat kinagräs. Ger en mild skrubbeffekt och gör det lätt att få till ett bra lödder för mjuk och ren hud.

Användning:

  1. Blöt puffen med vatten och skumma upp med din favoritduschgel eller peeling.
  2. Skrubba huden med cirkulära rörelser.
  3. Låt torka mellan varje användning.

Material:
Rami, Bomullssnöre, Sytråd (65% polyester och 35% bomull).

Tillverkad i Kina.

So Eco erbjuder ett sortiment av PETA-ackrediterade "Cruelty Free & Vegan"-produkter, med ett fokus och en tonvikt på komponenter som är ansvarsfullt och etiskt framtagna. Sortimentet inkluderar bland annat sminkborstar, spaprodukter och skönhetsverktyg. So Eco använder plastfria förpackningar gjorda av FSC-certifierat kartongpapper, biologiskt nedbrytbar PLA-bioplast från majsstärkelse och vattenbaserat lim. Trycket på förpackningarna kommer från miljövänligt sojabläck.

So Eco är officiell partner till Tree Nation och planterar ett nytt träd för varje 100:e såld produkt! Detta bidrar inte bara till att bekämpa avskogning utan uppmuntrar även till biologisk mångfald i en miljö som har blivit väldigt negativt påverkad av skogsbruk. Samarbetet med Tree Nation bidrar också till att stödja lokalsamhällena samtidigt som utsläppen av koldioxid minskar.Jordklok tipsar!