Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Dusch & Bad / Borstar & Skrubb / So Eco Natural Scrubbing Mitt

So Eco Natural Scrubbing Mitt är det perfekta tillskottet till din bad- och duschrutin för föryngrad och exfolierad hud. Denna mjuka men ändå effektiva bad- och duschvante av jutefiber ger en skön rengöring över hela kroppen, skrubbar bort döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen.

Användning:

  1. Applicera dina favoritbadprodukt på handsken och skrubba på huden i en cirkulär, uppåtgående rörelse.
  2. Skölj ur och häng upp för att torka efter användning.

Mått: 20 x 17 x 1 cm

Material:
Jutefiber, Sytråd (65% polyester, 35% bomull).

Tillverkad i Kina.

So Eco är en serie miljövänliga och ergonomiska makeupborstar tillverkade av återvinningsbara och hållbart framställda material. Skaften är handgjorda av bambu och hylsorna som håller borsten på plats kommer från återvunnen aluminium. Själva borstarna, som är gjorda av djurvänlig taklon, är lämpliga för applicering av såväl puder som flytande makeup. I sortimentet finns även bad- och duschtillbehör i miljövänliga material. So Eco använder plastfria förpackningar gjorda av FSC-certifierat kartongpapper, biologiskt nedbrytbar PLA-bioplast från majsstärkelse och vattenbaserat lim. Trycket på förpackningarna kommer från miljövänligt sojabläck.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!