Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Dusch & Bad / Borstar & Skrubb / So Eco Natural Scrubbing Mitt

So Eco Natural Scrubbing Mitt är det perfekta tillskottet till din bad- och duschrutin för föryngrad och exfolierad hud. Denna mjuka men ändå effektiva bad- och duschvante av jutefiber ger en skön rengöring över hela kroppen, skrubbar bort döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen.

Användning:

  1. Applicera dina favoritbadprodukt på handsken och skrubba på huden i en cirkulär, uppåtgående rörelse.
  2. Skölj ur och häng upp för att torka efter användning.

Mått: 20 x 17 x 1 cm

Material:
Jutefiber, Sytråd (65% polyester, 35% bomull).

Tillverkad i Kina.

So Eco erbjuder ett sortiment av PETA-ackrediterade "Cruelty Free & Vegan"-produkter, med ett fokus och en tonvikt på komponenter som är ansvarsfullt och etiskt framtagna. Sortimentet inkluderar bland annat sminkborstar, spaprodukter och skönhetsverktyg. So Eco använder plastfria förpackningar gjorda av FSC-certifierat kartongpapper, biologiskt nedbrytbar PLA-bioplast från majsstärkelse och vattenbaserat lim. Trycket på förpackningarna kommer från miljövänligt sojabläck.

So Eco är officiell partner till Tree Nation och planterar ett nytt träd för varje 100:e såld produkt! Detta bidrar inte bara till att bekämpa avskogning utan uppmuntrar även till biologisk mångfald i en miljö som har blivit väldigt negativt påverkad av skogsbruk. Samarbetet med Tree Nation bidrar också till att stödja lokalsamhällena samtidigt som utsläppen av koldioxid minskar.