(Välj varumärke)
Natursutten Naturgumminapp Fjärilsform OrtodontiskNatursutten Naturgumminapp Fjärilsform OrtodontiskNatursutten Naturgumminapp Fjärilsform Ortodontisk
Natursutten Naturgumminapp Fjärilsform Ortodontisk

Natursutten naturgumminapp i fjärilsform producerad av 100% naturgummi och stöpt i en enda form, utan lösa delar. Nappen har testats på alla upptänkliga vis och resultaten visar att den är extremt stark. Helt fri från onödiga färgämnen, cancerframkallande ämnen, hormonstörande ämnen, kemiska mjukgörare, parabener, PVC och ftalater.

Nappen lämnar inga märken efter sig i barnets ansikte som vanliga nappar kan göra. Ventilationshål förhindrar fastsugning och hjälper till att förhindra hudirritation.

Den fjärilsformade natursutten finns i tre storlekar; 0-6 mån, 6-12 mån och från 12 mån och uppåt. Levereras i en söt ask.

100% naturlig gummi/latex.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng