(Välj varumärke)
NUK First Choice+ Glasnappflaska med NaturgumminappNUK First Choice+ Glasnappflaska med NaturgumminappNUK First Choice+ Glasnappflaska med NaturgumminappNUK First Choice+ Glasnappflaska med NaturgumminappNUK First Choice+ Glasnappflaska med Naturgumminapp
NUK First Choice+ Glasnappflaska med Naturgumminapp

En nappflaska i borosilikatglas och med ortodontisk antikolik dinapp i storlek 1 (0-6 månader) med medium hålstorlek för mjölk och lättare välling. Dinappen är tillverkad av högkvalitativt naturgummi - ett naturligt växtbaserat material som är mjukare och varmare samt mer flexibelt och hållbart. Naturgummi är också mindre attraktivt för bakterier. Dinappen går att byta ut mot andra storlekar i både naturgummi och silikon.

NUK First Choice+ är ett system för flaskmatning med flaskor i s.k. wide neck - bred öppning för enklare påfyllning och lättare rengöring. Dinappen är utformad efter moder natur, dvs. formen på moderns bröstvårta under amning. Den har också en s.k. “Soft Zone” som efterliknar bröstets mjukhet samt med en förbättrad ventilationsteknik som tillåter vätskan att flöda fritt och på så sätt minimera risken för spädbarnskolik som orsakas av skadlig sväljning av luft.

  • Motverkar kolik, NUK Anti Colic Air System.
  • Efterliknar moderns bröstvårta under amning.
  • Fri från bisfenoler (BPA), ftalater och PVC.

Skötselråd:

Flaskan och samtliga dess tillbehör kan med fördel steriliseras genom att kokas i stor kastrull med riklig mängd vatten i cirka 5 minuter. Sterilisera alltid före första användning och regelbundet därefter.

Uppvärmning i mikrovågsugn eller rengöring i diskmaskinen rekommenderas generellt inte då olika fabrikanters maskiner kan ha varierad styrka. Vid maskindisk riskerar dessutom diskmedel att bli kvar i flaskan. I praktiken diskar dock många flaskan och tillhörande delar i maskin och får det att fungera. Tänk dock på att aldrig diska dinappen i maskin då det kan påverka materialet och dess egenskaper negativt.

Av hygien- och säkerhetsskäl rekommenderar vi att dinappen byts ut efter 1-2 månaders användning. Om dinappen är skadad på minsta sätt bör den bytas ut omedelbart.

Obs! Flaskan finns i blandade färger och olika motiv! Skriv en kommentar i kassan om du önskar en viss färg. Vi kan dock inte garantera att just den färgen finns i lager. 1 st/förpackning.

Borosilikatglas (flaska), naturgummi (dinapp) och BPA-fri PP-plast (övriga delar).Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng