Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Övrigt / LastObject LastSwab Basic

LastSwab är ett återanvändbart, hållbart och hygieniskt alternativ till bomullspinnar och tops. Den är lätt att rengöra och kan återanvändas upp till 1000 gånger. LastSwab Basic har en knottrig struktur på ändarna, vilket gör det enkelt att få bort smuts och vax ur öronen. Det snygga fodralet hjälper till att hålla din LastSwab hygienisk och ren, oavsett om du förvarar den på badrumshyllan eller i väskan.

Fodralet är tillverkat av Ocean Bound Plastic, det vill säga återvunnen plast som hade riskerat att hamna i havet. Den starka och hållbara pinnen är gjord av plast och glasfiber, och ändarna av hygienisk TPE, som är ett mjukt gummiliknande material.

  • Ersätter upp till 1000 engångstops.
  • För rengöring av öron eller näsa.
  • Finns i sex färger.
  • Praktiskt fodral medföljer.

Användning:

Använd på samma sätt som en vanlig bomullstops. Du kan använda LastSwab till att göra rent öron eller näsa. Som öronrensare ska LastSwab endast användas för att rengöra örats yttre delar, undvik innerörat. Rekommenderas inte för barn.

Skötselråd:
Rengörs snabbt och enkelt med tvål och vatten efter användning. Diska inte LastSwab i diskmaskin och koka den inte. Använd inte aceton på LastSwab. 

Mått:
Pinne: 7,8 cm
Fodral: 11 x 1,4 x 1,8 cm

Material:
Ände: TPE
Pinne: PP och glasfiber
Fodral: Återvunnen plast (Ocean-Bound Plastic)

Tillverkad i Tyskland.

LastObject grundades 2018 av Isabel Aagaard, en dansk designer som var frustrerad över antalet engångsprodukter på marknaden. Hon bestämde sig därför för att skapa innovativa lösningar som minskar behovet av engångsprodukter i vardagen. Varumärkets första skapelse var LastSwab, en produkt som ersätter bomullspinnen och som kan återanvändas över 1000 gånger. Sedan dess har LastObject lanserat flera hållbara alternativ till engångsprodukter, bland annat rengöringsrondeller och näsdukar som går att tvätta i maskin.