Stäng
(Välj varumärke)
Nutricare PATCH Barnplåster av ekologisk bambu - Kokosolja, 25 stNutricare PATCH Barnplåster av ekologisk bambu - Kokosolja, 25 stNutricare PATCH Barnplåster av ekologisk bambu - Kokosolja, 25 stNutricare PATCH Barnplåster av ekologisk bambu - Kokosolja, 25 stNutricare PATCH Barnplåster av ekologisk bambu - Kokosolja, 25 stNutricare PATCH Barnplåster av ekologisk bambu - Kokosolja, 25 st
Nutricare PATCH Barnplåster av ekologisk bambu - Kokosolja, 25 st

Nutricare PATCH Kids Coconut Oil är ett helt naturligt och allergivänligt barnplåster för blåmärken, skrubbsår och andra småsår. Plåstret består av mjuk ekologisk bambu, sårdyna berikad med kokosolja, samt ett naturligt och hypoallergent häftämne (PSA pressure sensitive adhesive). Kokosoljan innehåller rikligt med laurinsyra, en fettsyra med antivirala, antimikrobiella och antiinflammatoriska egenskaper, vilket gör den till en idealisk, 100% naturlig och säker ingrediens för att hjälpa till att varsamt lindra små skärsår, rivsår och blåmärken. Dom söta pandorna på plåstret hjälper till att trösta barnen när olyckan är framme.

  • 100% komposterbart och biologiskt nedbrytbart.
  • Bambufiber skyddar såret och låter det andas.
  • Hypoallergent, passar för känslig hud.
  • Skyddshölje av biologiskt nedbrytbar bio-plast.
  • Tub tillverkad av återanvänd kartong.
  • Veganskt och ej testat på djur.
  • Fritt från tiomersal och latex.

Användning:

Rengör och torka ytan och fäst Nutricare PATCH på önskat ställe. Byt plåster regelbundet för att få en snabbare läkning. Produkten är endast steril om skyddsplasten ej tas bort eller inte skadas.

Mått:
Längd: 85 mm
Bredd: 19 mm
Sårdyna: 25 mm

Ingredienser/material:
Ekologisk bambufiber, Kokosolja, Naturligt och hypoallergent häftämne (pressure sensitive adhesive), Naturligt färgämne.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »