(Välj varumärke)
Dr. Organic Vitamin E Bath Oil, 100 ml
Dr. Organic Vitamin E Bath Oil, 100 ml

Ekologisk E-vitaminolja är fuktgivande på djupet, återställer huden och innehåller massor av antioxidanter som skyddar cellerna. Denna återfuktande och näringsrika olja har kombinerats med en unik blandning bioaktiva, naturliga och ekologiska ingredienser som ger en badolja som tränger in i hudens cellvävnad på djupet och kapslar in fukt så att kroppen känns uppfräschad och återställd på ekologisk väg.

Användning:

Tillsätt 1-2 kapsyler olja i badvattnet. Oljan löses upp i vattnet. Skaka ordentligt före användning och förvara i rumstemperatur.

Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Rosa canina fruit oil, Tocopherol, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, Calendula officinalis flower extract, Rosa damascena flower oil, Citronellol, Geraniol.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng