Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Rakning / Rakhyvlar & Tillbehör / Mühle Ställ i mässing för säkerhetshyvel och rakborste

Klassiskt rakställ i förkromad mässing för både hyvel och borste. Lika praktiskt som snyggt. Genom att placera borsten för att lufttorka, hängande i rakstället, förlänger du livslängden på den. Passar till Mühle säkerhetshyvel R89, R41, Redecker Rakborste i trä, röd och Redecker Rakborste i thermoträ.

Mått:
Diameter: 65 mm
Höjd: 75 mm
Vikt: 195 g

Material:
Förkromad mässing.

Mühle är ett familjeföretag som grundades 1945 i Stützengrün, Tyskland av Hans-Jürgen Müller. Idag drivs det av tredje generationen och har växt till en världsledande tillverkare av rakprodukter. Mühle har ett komplett sortiment för våtrakning som kännetecknas av hög kvalité, vacker design och traditionellt hantverk. Produkterna tillverkas fortfarande i egna lokaler i Stützengrün för att säkerställa att de håller högsta kvalité och att de anställda har bra arbetsförhållanden.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!