Stäng
(Välj varumärke)
Bambaw Säkerhetsrakhyvel med bambuhandtag - Stängd kamBambaw Säkerhetsrakhyvel med bambuhandtag - Stängd kamBambaw Säkerhetsrakhyvel med bambuhandtag - Stängd kamBambaw Säkerhetsrakhyvel med bambuhandtag - Stängd kamBambaw Säkerhetsrakhyvel med bambuhandtag - Stängd kamBambaw Säkerhetsrakhyvel med bambuhandtag - Stängd kam
Bambaw Säkerhetsrakhyvel med bambuhandtag - Stängd kam

Bamboo Safety Razor från Bambaw är en klassisk 3-delad säkerhetsrakhyvel med vacker design i krompläterad metall och robust handtag av hållbart odlad bambu. Den här rakhyveln har en stängd kam som ger en nära, mindre aggressiv våtrakning. En klassisk rakhyvel håller i flera årtionden om du sköter den rätt, vilket ger en mer ekonomisk rakning i längden. Genom att byta till en säkerhetsrakhyvel hjälper du dessutom till att minska antalet engångshyvlar som hamnar i vår miljö.

Rakbladet byts lätt ut genom att skruva loss handtaget. Rakhyveln passar alla dubbeleggade rakblad (ett rakblad i rostfritt stål medföljer).

  • Tillverkad av krompläterad metall och bambu.
  • Ger en nära och bekväm rakning.
  • Kan användas om och om igen.
  • Minskar miljöpåverkan och sparar pengar.
  • Passar både kvinnor och män.

Skötselråd:
Instruktioner och rakningstips hittar du i manualen som kan laddas ner här.

Mått: 41 x 115 mm
Vikt: 85 g

Material:
Krompläterad metall och bambu.
Rakblad av rostfritt stål.

Tillverkad i Kina.



Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »