Stäng
(Välj varumärke)
SUP Butterfly Säkerhetsrakhyvel - Stängd kamSUP Butterfly Säkerhetsrakhyvel - Stängd kamSUP Butterfly Säkerhetsrakhyvel - Stängd kamSUP Butterfly Säkerhetsrakhyvel - Stängd kamSUP Butterfly Säkerhetsrakhyvel - Stängd kam
SUP Butterfly Säkerhetsrakhyvel - Stängd kam

SUP Butterfly Safety Razor är en snygg säkerhetsrakhyvel designad för både kvinnor och män. Den är tillverkad i zinklegerad metall och har en stängd kam som ger en mindre aggressiv rakning. Rakhyveln har en så kallad butterflymekanik som gör det enkelt att byta rakblad. Skruva på skaftet så att hyveln öppnar sig, sen är det bara att lägga in ett nytt blad. En säkerhetsrakhyvel används tillsammans med dubbeleggade rakblad som både är ekonomiska och snälla mot miljön.

Butterfly Safety Razor levereras med en förvaringspåse i bomull. Fem stycken dubbeleggade rakblad och en bruksanvisning medföljer. Extra rakblad finns att köpa här.

  • Ger en nära rakning.
  • Mycket hållbar.
  • Passar både kvinnor och män.
  • Enkelt att byta blad.

Mått: ca. 45 x 95 mm

Vikt: ca. 70 g

Material:
Zinklegerad metall.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »