Stäng
(Välj varumärke)
Malin i Ratan Handgjord Ekotvål Rasul & Ringblomma - Utan parfymMalin i Ratan Handgjord Ekotvål Rasul & Ringblomma - Utan parfym
Malin i Ratan Handgjord Ekotvål Rasul & Ringblomma - Utan parfym

En handgjord ekologisk tvål från Malin i Ratan berikad med vårdande ringblomsolja och marockansk rasullera som absorberar fett och smuts. Den här parfymfria tvålen kan användas från topp till tå, och är särskilt bra vid rakning eller som schampotvål. Tvålen är djuprengörande och återfuktande på samma gång och passar dig med fet till blandhy eller fett hår. Den torkar inte ut huden och när den används ger den en mjuk och extra krämig känsla. Välj mellan två storlekar! Endast den större tvålen (170 g) är försedd med ett hamparep för enkel upphängning.

  • Tillverkad av ekologiska oljor och vegetabiliska fetter.
  • Djuprengörande och återfuktande egenskaper.
  • Bra för fet till blandhy och fett hår.
  • Ger ett rikt och krämigt lödder.
  • Minskar onödiga förpackningar i badrummet.
  • Handgjord i Västerbotten.
  • Fri från animaliska fetter, mineraloljor, palmolja, parabener, parfym, syntetiska tillsatser och onödiga kemikalier.

Användning:

Tvålen passar bra till händer och kropp, som raktvål eller schampotvål. Det är enkelt att arbeta upp ett rikt och härligt lödder med tvålen och löddret uppskattas särskilt av de som använder tvålen som schampotvål eller duschtvål.

Skötselråd:


Tvålen trivs bäst på ett luftigt tvålfat så att den kan ligga och torka upp emellanåt. Det kan också vara bra att växla mellan två tvålar, så hinner de torka upp mellan användningarna samtidigt som de mår bra och räcker längre!

OBS! Vikten på tvålen du får hem kan skilja något jämfört med den vikt som anges på hemsidan. Det beror på att hantverksmässigt tillverkade tvålar förlorar vikt med tiden, allt eftersom de torkar. Det är vattnet i tvålen som dunstar, och kvar blir en tvål som är lättare, men också mer koncentrerad och drygare. Äkta tvålar utan onödiga fuktbindande ämnen kan förlora uppåt 15% av sin vikt om de torkat länge. 

Ingredienser (INCI):
Sodium canolat (förtvålad kallpressad rapsolja), Sodium cocate (kokosfett), Glycerin, Aqua, Sodium olevate (olivolja), Sodium castorate (ricinolja), Sodium cocoa butterate (kakaosmör), Calendula officinalis (ringblomma) flower & oil, Maroccan lava clay (rasullera).Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »