Stäng
(Välj varumärke)
ImseVimse Ekologiska Trosskydd - Naturvit, 3-pack
ImseVimse Ekologiska Trosskydd - Naturvit, 3-pack

ImseVimses tvättbara och återanvändbara minibinda passar som trosskydd vid dagar med lättare flöde. Kan också användas i kombination med menskopp eller tamponger. Trosskyddet knäpps enkelt fast runt grenen i trosan och justeras med de två tryckknapparna för att hålla den på plats. Lägg den sidan där sömmen syns mot kroppen och den släta sidan mot trosorna. Det här naturvita trosskyddet är tillverkat av 100% ekologisk bomull och förstärkt med ett tunt lager laminerat polyestertyg för att förhindra läckage.

Tvättråd:
Tvätta trosskyddet innan du använder det första gången, då det ökar absorptionsförmågan. Efter användning sköljs antingen trosskyddet ur och läggs i kallt vatten med salt eller så får de torka som de är, man kan då med fördel använda lite galltvål eller naturlig fläckborttagning innan tvätt. Tvätta sedan trosskydden i tvättmaskinen i 60° med ditt vanliga tvättmedel. Använd inte sköljmedel, det förstör absorptionsförmågan och är inte bra för underlivsmiljön. Man kan istället tillsätta lite vinäger i sköljvattnet. Låt trosskydden lufttorka - då håller de längst - eller använd torktumlare eller torkskåp med låg temperatur.

Mått:
Längd: ca. 19 cm
Bredd med vingar: ca. 16 cm
Bredd utan vingar: ca. 7 cm

Tips!
Köp så många tygbindor att du kan tvätta alla samtidigt när mensen är över. 4 paket normalbindor (12 st), 2 paket nattbindor (6 st), 2 paket trosskydd (6 st) kan vara lagom för en menstruationscykel.

Material:
100% ekologisk bomull. Förstärkt med ett tunt lager polyuretanlaminerat polyestertyg för att hålla tätt.

Tillverkade i Turkiet.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »