Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Verktyg / Nagelklippare & Sax / Tweezerman Rockhard Cuticle Nipper

Tweezerman Rockhard Cuticle Nipper är en robust nageltång med stark konstruktion av rostfritt stål. En skarp och smidig tångspets klipper enkelt bort död hud runt nageln. Handtagen är noggrant anpassade och ger ett stabilt grepp (man behöver endast trycka till väldigt lätt och försiktigt för att klippa med tången). Knivbladen är garanterade att hålla en livstid. Passar perfekt att använda på exempelvis en nagelsalong.

  • Robust konstruktion - kraftig och stabil.
  • Skarpa blad för en mycket noggrann klippning.
  • Passar både vänster och högerhänta.
  • Hållbar, rostfri kvalitetsstål som enkelt rengörs.

Användning:

  1. Tryck tillbaka nagelbanden med en manikyrpinne.
  2. Klipp försiktigt av huden som är överflödig runt nageln. Kom ihåg att aldrig klippa bort frisk hud! Ska inte användas med akrylnaglar.

Mått: ca. 10 cm

Material:
Rostfritt stål.

Tillverkad i Indien.

Tweezerman grundades 1980 och har sedan dess erbjudit de bästa skönhetsverktygen från topp till tå; ögonbryn, fransar, händer och fötter och är idag ett förstahandsval ibland kändisar, make-up-artister och skönhetsproffs runt om i världen. Tweezerman har vunnit många internationella priser för sin höga kvalitet.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!