Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Verktyg / Övrigt / LastObject LastSwab Beauty

LastSwab är ett återanvändbart, hållbart och hygieniskt alternativ till bomullspinnar och tops. Den är lätt att rengöra och kan återanvändas upp till 1000 gånger. LastSwab Beauty är speciellt designad för korrigering av make-up och rengöring av trånga utrymmen. Den ena änden av pinnen har ett spetsigt huvud och den andra ett rundat. Det snygga fodralet hjälper till att hålla din LastSwab hygienisk och ren, oavsett om du förvarar den på badrumshyllan eller i väskan.

Fodralet är tillverkat av Ocean Bound Plastic, det vill säga återvunnen plast som hade riskerat att hamna i havet. Den starka och hållbara pinnen är gjord av plast och glasfiber, och ändarna av hygienisk TPE, som är ett mjukt gummiliknande material.

  • Ersätter upp till 1000 engångstops.
  • För korrigering av make-up.
  • Finns i sex färger.
  • Praktiskt fodral medföljer. 

Användning:

Använd LastSwab Beauty till applicering, borttagning eller korrigering av smink. Vid sminkborttagning används den med fördel tillsammans med lite make-up remover (ej aceton). Använd inte LastSwab för att göra rent innerörat.

Skötselråd:
Rengörs snabbt och enkelt med tvål och vatten efter användning. Diska inte LastSwab i diskmaskin och koka den inte. Använd inte aceton på LastSwab. 

Mått:
Pinne: 7,8 cm
Fodral: 11 x 1,4 x 1,8 cm

Material:
Ände: TPE
Pinne: PP och glasfiber
Fodral: Återvunnen plast (Ocean-Bound Plastic)

Tillverkad i Tyskland.

LastObject grundades 2018 av Isabel Aagaard, en dansk designer som var frustrerad över antalet engångsprodukter på marknaden. Hon bestämde sig därför för att skapa innovativa lösningar som minskar behovet av engångsprodukter i vardagen. Varumärkets första skapelse var LastSwab, en produkt som ersätter bomullspinnen och som kan återanvändas över 1000 gånger. Sedan dess har LastObject lanserat flera hållbara alternativ till engångsprodukter, bland annat rengöringsrondeller och näsdukar som går att tvätta i maskin.