Stäng
(Välj varumärke)
Stasher Bag Återanvändbar Förvaringspåse i silikon - Black on Grey, 18 x 19 cmStasher Bag Återanvändbar Förvaringspåse i silikon - Black on Grey, 18 x 19 cmStasher Bag Återanvändbar Förvaringspåse i silikon - Black on Grey, 18 x 19 cmStasher Bag Återanvändbar Förvaringspåse i silikon - Black on Grey, 18 x 19 cmStasher Bag Återanvändbar Förvaringspåse i silikon - Black on Grey, 18 x 19 cmStasher Bag Återanvändbar Förvaringspåse i silikon - Black on Grey, 18 x 19 cm
Stasher Bag Återanvändbar Förvaringspåse i silikon - Black on Grey, 18 x 19 cm

Stasher Sandwich Bag Black on Grey är en multifunktionell förvaringspåse tillverkad i platinasilikon av högsta kvalité. Silikon är ett material som kan återanvändas om och om igen och samtidigt hjälper till att minska ditt plastavfall. Stasher Sandwich Bag rymmer till exempel en normalstor smörgås, ungefär tio bars eller de lösa föremålen i kökslådan.

Stasher Bag är ett mångsidigt hjälpmedel i köket, men fungerar även som förvaringspåse av smörgåsen, frukt, nötter, barnmat med mera när du är på språng. Silikonpåsen kan användas i mikron eller ugnen upp till 200 ºC och för tillagning i vattenbad, så kallad sous vide. Stasher Bag är perfekt som förvaringspåse i kylskåpet och frysen för dina matrester. Passar även utmärkt som marineringspåse för grönsaker och kött. Tack vare en patenterad lufttät försegling så bibehålls alla näringsämnen, smarriga smaker och safter. Stasher Bag fungerar lika bra för mat som till förvaring av smink, mobiltelefonen, laddaren och mycket annat. Stasher Bag är den perfekta förvaringslösningen!

  • Giftfritt, hållbart och smartare alternativ till plast.
  • Tillverkad av 100% ren, livsmedelssäker platinasilikon.
  • Kan återanvändas tusentals gånger.
  • Enkel att rengöra.
  • Motverkar bakterietillväxt.
  • Fri från bisfenoler, bly, ftalater, latex, petroleum och andra hälsovådliga ämnen.

Skötselråd:
Pressa ut överflödig luft och försegla påsen. Stasher Bag tål frys, kokande vattenbad, mikrovågsugn och vanlig ugn upp till 200 ºC. Rengör i diskmaskinens övre korg eller för hand med vatten och diskmedel.

OBS! Lämna alltid förseglingen öppen när du värmer påsen i mikrovågsugn.

Mått: 18 x 19 cm
Volym: 450 ml

 

Material:
100% platinasilikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »