Stäng
(Välj varumärke)
Klean Kanteen Sugrör i rostfritt stål - Multi Color, 4 st + DiskborsteKlean Kanteen Sugrör i rostfritt stål - Multi Color, 4 st + Diskborste
Klean Kanteen Sugrör i rostfritt stål - Multi Color, 4 st + Diskborste

Rostfria sugör är ett perfekt återanvändbart alternativ till engångssugrör i plast! Dessa snygga sugrör från Klean Kanteen är tillverkade i rostfritt stål (18/8) och har en avtagbar topp av livsmedelsklassat silkon i fyra olika färger. Sugrören har en elektropolerad insida som gör dem lätta att rengöra. Dessutom medföljer en praktisk diskborste tillverkad i rostfritt stål (18/8) och med borst av naturliga palmfibrer.

Användning:

Rekommenderas ej för varma drycker eller dricksglas som är lägre än 13 cm.

Diska i maskin, eller för hand före första användning. Använd den medföljande diskborsten vid handdisk. Blöt diskborstens palmfibrer med varmt vatten för bästa rengöringsresultat. Använd inte rengöringsmedel som innehåller klor eller slipmedel.

Mått sugrör:
Höjd: 22,61 cm
Diameter: ca. 9,8 mm (yttre), ca. 7,0 mm (inre)
Vikt: 15,4 g

Material:
Sugrör: Rostfritt stål (18/8) och livsmedelsklassat silikon.
Diskborste: Rostfritt stål (18/8) och naturliga palmfibrer.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »