Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Sugrör / Bambu Home Ekologiska Sugrör Bambu, 6 st + Diskborste

Bambu Straws är roliga, snygga och hållbara bambusugrör direkt från naturen! Dessa återanvändbara sugrör är tillverkade av 100% eko-certifierad bambu. Passar perfekt till juice, iste, cocktails, smoothies, kombucha med mera! Förpackningen innehåller sex stycken sugrör och en praktisk diskborste av rostfritt stål och sisalfiber.

Skötselråd:
Handdiska i varmt vatten med den medföljande rengöringsborsten och ett milt diskmedel, torka torrt. Olja gärna in sugrören med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som t.ex. din vanliga matolja.

Mått: ca. 22 cm

Material:
Sugrör: 100% ekologiskt certifierad bambu.
Sugrörsborste: Rostfritt stål och sisalfiber.

Tillverkad i Kina under rättvisa arbetsförhållanden.

Bambu tillverkar handgjorda produkter för hemmet med inspiration från naturen. Produkterna håller hög kvalité, har lång hållbarhet och är säkra att använda tillsammans med livsmedel. Företaget använder endast ekologisk eller hållbart skördad bambu som handformas av lokala träarbetare i Kina under rättvisa arbetsförhållanden.

Bambu är den snabbast växande plantan i världen och är en oändligt förnybar resurs som trivs naturligt utan bekämpningsmedel och konstgödsel, absorberar växthusgaser och producerar 35% mer syre än motsvarande träd.Jordklok tipsar!

London Grace Nail Polish 10-free, 12 ml
-20%
24 färger
149 kr 119 kr
Växbo Lin Disktrasa Linne
18 färger
109 kr
Bambaw Sugrör Bambu, 12-pack
-30%
2 varianter
149 kr fr. 104 kr