Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Sugrör / Bambaw Sugrör Bambu, 12-pack

Bambaw Natural Bamboo Straws är plastfria sugrör handgjorda av bambu från Indonesien. De kan användas om och om igen till juice, cocktails, smoothies, vatten eller andra drycker. Eftersom sugrören är gjorda av en enda bambustam kan de variera något i färg och form. Förvaringspåse i bomull och en praktisk rengöringsborste följer med. När sugrören är utslitna kan du slänga dem på komposten eller återanvända som t.ex. blompinnar. Säljes i 12-pack.

  • Kan återanvändas många gånger.
  • Mjuk och len yta.
  • Lämnar ingen eftersmak.
  • Passar både varma och kalla drycker.
  • Fria från plast, lim och bekämpningsmedel.

Skötselråd:
Handdiska i varmt vatten med den medföljande rengöringsborsten och ett milt diskmedel. Torka av sugrören ordentligt efteråt, så håller de längre! Olja gärna in sugrören med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som t.ex. kokosolja eller mandelolja. Använd inte olivolja då den härsknar snabbare.

Mått:
Korta: ca. 14 cm
Långa: ca. 22 cm

Material:
Sugrör: Bambu.
Sugrörsborste: Metall och ananasblad.
Förvaringspåse: Bomull.

Tillverkade i Indonesien.

Bambaw är ett varumärke från Belgien som erbjuder enkla lösningar för att minska plastanvändningen i vardagen. I sortimentet hittar du hållbara alternativ till engångsprodukter i plast såsom bestick, rakhyvlar, tops och sugrör. De flesta produkterna från Bambaw är baserade på bambu, ett material med många miljömässiga fördelar. Det är ett otroligt snabbväxande och förnybart material som dessutom odlas utan kemikalier och bekämpningsmedel. Bambun är också slitstark och kan återanvändas många gånger vilket gör det till ett utmärkt material i så kallade Zero Waste-produkter.Kanonpriser i butiken just nu!