Stäng
(Välj varumärke)
Bambaw Sugrör i ekologisk bambu, 12-packBambaw Sugrör i ekologisk bambu, 12-packBambaw Sugrör i ekologisk bambu, 12-packBambaw Sugrör i ekologisk bambu, 12-packBambaw Sugrör i ekologisk bambu, 12-pack
Bambaw Sugrör i ekologisk bambu, 12-pack

Bambaw Straws är plastfria sugrör handgjorda av ekologiskt odlad bambu från Bali. De kan användas om och om igen till juice, cocktails, smoothies, vatten eller andra drycker. Eftersom sugrören är gjorda av en enda bambustam kan de variera något i färg och form. Förvaringspåse i bomull och en praktisk rengöringsborste följer med. När sugrören är utslitna kan du slänga dem på komposten eller återanvända som t.ex. blompinnar. Säljes i 12-pack.

  • Finns i tre varianter.
  • Kan återanvändas många gånger.
  • Mjuk och len yta.
  • Lämnar ingen eftersmak.
  • Passar både varma och kalla drycker.
  • Fria från plast, lim och bekämpningsmedel.

Skötselråd:
Handdiska i varmt vatten med den medföljande rengöringsborsten och ett milt diskmedel. Torka av sugrören ordentligt efteråt, så håller de längre! Olja gärna in sugrören med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som t.ex. kokosolja eller mandelolja. Använd inte olivolja då den härsknar snabbare.

Mått:
Korta: 13 cm

Långa: 22 cm

Material:
Sugrör: Ekologisk bambu.
Sugrörsborste: Metall och nylon.
Förvaringspåse: Bomull.

Tillverkade i Indonesien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »