Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Sugrör / Bambaw Bestickset Bambu, 5 delar

Bambaw Bamboo Cutlery Set är ett hållbart, plastfritt alternativ till engångsbesticken på utflykten eller resan. Besticksetet är handgjort av ekologisk bambu och innehåller en sked, gaffel och kniv samt ett sugrör med tillhörande rengöringsborste. Förvaringsfodralet i jute rullas enkelt ihop och knäpps ihop med en knapp. När sugröret och besticken är utslitna kan de slängas på komposten. Fodralet kan tvättas och återanvändas i flera år!

Skötselråd:
Handdiska i varmt vatten med ett milt diskmedel. Torka av ordentligt efteråt, så förlängs hållbarheten! Olja gärna in besticken och sugröret med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som till exempel kokosolja eller mandelolja. Använd inte olivolja då den härsknar snabbare.

Mått (fodral):
Längd: 21 cm
Bredd: 4,5 cm

Material:
Bestick och sugrör: Ekologisk bambu som är behandlad med vegetabilisk olja.
Sugrörsborste: Metall och nylon.
Förvaringspåse: Jute.

Bambaw är ett varumärke från Belgien som erbjuder enkla lösningar för att minska plastanvändningen i vardagen. I sortimentet hittar du hållbara alternativ till engångsprodukter i plast såsom bestick, rakhyvlar, tops och sugrör. De flesta produkterna från Bambaw är baserade på bambu, ett material med många miljömässiga fördelar. Det är ett otroligt snabbväxande och förnybart material som dessutom odlas utan kemikalier och bekämpningsmedel. Bambun är också slitstark och kan återanvändas många gånger vilket gör det till ett utmärkt material i så kallade Zero Waste-produkter.